MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Melody Gardot – My One And Only Thrill – Deluxe Editie
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Melody Gardot – My One And Only Thrill – Deluxe Editie

Gepubliceerd op 28 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.463 ·

Melody Gardot - My One And Only Thrill - Deluxe Editie

Melody Gardot – My One And Only Thrill – Deluxe Editie


Van Melody Gardot’s succesvolle album ‘My One And Only Thrill’ zijn inmiddels maar liefst meer dan 1 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Om dit te vieren verschijnt op vrijdag 19 november een speciale deluxe editie. Naast de songs die ook op de gewone editie staan, bevat deze box 3 bonus Chill Out remixes (door Charles LP) van ‘Our Love Is Easy’, Baby Im A Fool en ‘My One And Only Thrill’. Tevens kunt u genieten van een nieuwe EP getiteld ‘Bye Bye Blackbird’ met 4 akoestische interpretaties van Melody van de klassieke standards: Get Out Of Town, Someday My Prince Will Come, Bye Bye Blackbird en Summertime. Dit alles in een nieuw jasje met prachtig artwork

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *