MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Annette Humpe – Zeitgeschichte
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Annette Humpe – Zeitgeschichte

Gepubliceerd op 28 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.714 ·

Annette Humpe - Zeitgeschichte

Annette Humpe – Zeitgeschichte


Annette Humpe is een succesvolle Duitse zangeres die 30 jaar in de Duitse popbusiness meegaat. Ze zou haar bijvoorbeeld van Humpe & Humpe of ook Ideal kunnen kennen. Dit vrolijke bandje Ideal had bescheiden hitjes begin jaren 80, maar in Duitsland waren ze veel succesvoller. Annette Humpe is momenteel de tweede helft van het duo Ich + Ich. Inmiddels is ze ook al 60 en ter gelegenheid van dit alles verschijnt er het album “Zeitgeschichte – Das Beste Von Und Für Annette Humpe”. Al haar mede pop collega’s zingen hun interpretaties van Annette Humpe songs. Haar zus Inga levert met 2Raumwohnung een mooie versie van Berlin, Adel Tawil interpreteert Eiszeit en Feuerzeug, de rockformatie Unheilig zingt Die Lebenden und die Toten en Udo Lindenberg doet Schütze Mich. Rosenstolz zingt een hele snelle versie van Sex in der Wüste (A.N.N.E.T.T.E.). Een mooi overzicht, met zeer goed verteerbare popmuziek uit Duitsland! Een aanrader. Iemand bekend met Annette Humpe’s muziek?


Ideal – Eiszeit

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XzHpSeWW4EU[/youtube]

Humpe & Humpe – Careless Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6BFJJPF1Xk[/youtube]

ICH + ICH – Adel Tawil – Annette Humpe -Alleine tanzen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4bkljdjd0Jc[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *