MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Simon Keats – Time
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Simon Keats – Time

Gepubliceerd op 22 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.021 ·

Simon Keats - Time

Simon Keats – Time


Als experiment zette de Tilburgse singer-songwriter Simon Keats zijn eerste album, Time, geheel gratis online. Via zijn Facebookpagina maakte hij aan zijn vrienden wereldkundig dat zijn muzikale boreling te beluisteren was, en nu staat hij op punt van doorbreken. Vier jaar deed de 31-jarige Simon, echte naam Paul Zoontjens, over het schrijven van de teksten voor Time. Van deze twintig nummers, zijn er negen op plaat gezet. Acht maanden werkte Simon Keats met zijn beste vriend, producer Wouter Budé, in de Roermondse Moon Studio aan dit debuut. Het zijn allemaal akoestische nummers, heel folky. Zijn experiment op Facebook lijkt uit te draaien op internationale erkenning voor deze Tilburger. Respect!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *