MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht REM – Collapse Into Now
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

REM – Collapse Into Now

Gepubliceerd op 19 oktober 2010 in Verwacht · Views: 1.254 ·

REM - Collapse Into Now

REM – Collapse Into Now


Van de Amerikaanse formatie R.E.M. verschijnt in het voorjaar van 2011 het 15e album, Collapse Into Now. R.E.M. heeft het album opgenomen in studio’s in Portland, New Orleans en voornamelijk Berlijn. Het nieuwe album werd geproduceerd door Jacknife Lee, die ook bij het vorige album Accelerate (2008) de productie op zich nam. De laatste jaren is Lee erg succesvol als producer van onder andere Snow Patrol, Editors en U2. In 1980 werd de Amerikaanse rock band opgericht in Athens, Georgia. Kenmerkend voor de band is de krachtige, karakteristieke zang van Michael Stipe. Naast Michael bestaat R.E.M.uit gitarist Peter Buck en bassist Mike Mills.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *