MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Voice of Holland – Sophie
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Voice of Holland – Sophie

Gepubliceerd op 16 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.316 ·

Voice of Holland - Sophie Peelen

Voice of Holland – Sophie


The Voice of Holland met Sophie Peelen, én een liedje dat we wel heel erg vaak tegenkomen in dit tv programma. Adele, Make You Feel My Love. De stem van Spohie komen we maar zelden tegen. Wat een prachtige, iets hese en mooi zware stem. Super. Splendidly Imperfect is de titel van haar in september verschenen cd.

Helemaal onbekend is Sophie niet in en met de muziekwereld. Sophie zingt in 2005 een van de hoofdrollen van de dance-opera ‘Orfeo’ van Laurens van Rooyen en Geert Huinink. Naast haar eigen optredens zingt ze met o.a. Ellen Eeftink en Carolina Dijkhuizen backing vocals bij onder andere Lange Frans en Baas B en Angela Groothuizen. Daarmee doet ze verschillende festivals aan en is ze te zien en te horen op tv in het programma ‘Raymann is laat’ en in de Heineken Music Hall.

Voice of Holland – Sophie Peelen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rS6hq7_ONsU[/youtube]

Adele – Make You Feel My Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0put0_a–Ng[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *