MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Cheryl Cole – Messy Little Raindrops
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Cheryl Cole – Messy Little Raindrops

Gepubliceerd op 15 oktober 2010 in Verwacht · Views: 1.067 ·

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops

Cheryl Cole – Messy Little Raindrops


De Engelse popzangeres Cheryl Cole brengt op vrijdag 29 oktober haar tweede album Messy Little Raindrops uit, de opvolger van haar succesvolle debuutalbum 3 Words. De dag na de Brit Awards in februari van dit jaar, waar Cheryl de Best Single Award won, is ze meteen gaan schrijven voor dit nieuwe album. Het eerste nummer wat opgenomen was, wordt de eerste single Promise This en gaat tegelijkertijd uitkomen als het album. Messy Little Raindrops staat vol met pop, R&B, dance nummers en is geproduceerd door ondermeer Starsmith (Ellie Goulding/Kylie Minogue), Shux (Jay Z) en JR Rotem (Rihanna/Jaron Derulo). Tevens zijn er speciale samenwerkingen op te horen met Dizzee Rascal en Travie McCoy. Naast deze werkzaamheden, houdt Cheryl zich ook bezig als jurylid van het derde TV seizoen van The X-Factor, is ze ambassadeur van L’Oreal Paris en maakt ze deel uit van de meidengroep Girls Aloud.

Cheryl Cole – Promise This

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8F1q0Vn4u4g[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *