MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Michael Bublé – Crazy Love – Hollywood Edition
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Michael Bublé – Crazy Love – Hollywood Edition

Gepubliceerd op 14 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.209 ·

Michael Bublé - Crazy Love - Hollywood Edition

Michael Bublé – Crazy Love – Hollywood Edition


Aanstaande vrijdag verschijnt er een nieuwe versie van Michael Bublé´s zeer succesvolle album Crazy Love waarvan er wereldwijd al meer dan 5 miljoen verkocht zijn. Crazy Love – Hollywood Edition is een dubbel CD en bevat naast alle nummers van de standaard editie nog acht extra tracks. Uiteraard is de nieuwe single Hollywood op dit album te vinden, maar daarnaast bevat de bonus CD nog twee nieuwe songs (End Of May en Best Of Me) en vijf live tracks die zijn opgenomen tijdens de Crazy Love Tour, waaronder zijn hitsingle Haven’t Met You Yet.

Op donderdag 28 oktober geeft Michael Bublé een concert in een uitverkocht Gelredome, Arnhem. Michael Bublé heeft wereldwijd ruim 25 miljoen albums verkocht waaronder meer dan 500.000 in Nederland. In ons land stond Crazy Love maar liefst achttien weken in de top 10 van de album top 100 en is het album dubbel platina (100.000 stuks).

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *