MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Johnny Flynn – Been Listening
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Johnny Flynn – Been Listening

Gepubliceerd op 14 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 906 ·

Johnny Flynn - Been Listening

Johnny Flynn – Been Listening


Een bijzonder en aangenaam geluid deze Johnny Flynn, op het dubbel album Been Listening. Als je ‘m ziet dan geloof je niet dat híj zo’n aparte en mooie stem heeft. Moderne Britse folkpop of folkrock. De cd bevat elf nummers die allemaal passen binnen eerdergenoemde omschrijving. De extra invloeden zijn op de opener Kentucky Pill meteen goed te horen. Het nummer lijkt op een driesprong waarop Fairport Convention samenkomt met Talking Heads en Belle and Sebastian. Het nummer The water is een wals met een zó mooie samenzang, met Laura Marling, dat dat al reden genoeg is om het album aan te schaffen. Met Amazon love worden we nog een keer getrakteerd op haar fantastische stem, een prachtig nummer. Been Listening is een album dat zeker de moeite waard is, Johnny Flynn is zijn naam.


Johnny Flynn & Laura Marling – The Water

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNaqkc37y5o[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *