MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Jaap Reesema
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jaap Reesema

Gepubliceerd op 14 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.209 ·

538 Dance Smash Hits 2010

Jaap Reesema


Jaap Reesema, de winnaar van X Factor, heeft zijn album bijna klaar en de single ligt al in de winkels. Het nummer heet Walk to the Other Side en is in première gegaan in de Coen & Sander Show op 3fm. RTL Boulevard vertelde meer over zijn nieuwe Engelstalige single. Kort na de overwinning van X Factor begon Reesema met het werken aan een album in Brussel. Tijdens de schrijf en opnamessies werkte de zanger o.a. met producer Gordon Groothedde aan liedjes. Het leek er op dat Jaap een Nederlandstalig album zou gaan opnemen, maar gaandeweg het schrijfproces is hij dus toch geswitcht naar het Engels.


RTL Boulevard – Jaap werkt aan album

(nog geen recente video op YouTube gevonden)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsPVjNwA4ns[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *