MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Michael Jackson – One More Chance
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Michael Jackson – One More Chance

Gepubliceerd op 13 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 990 ·

Michael Jackson - One More Chance

Michael Jackson – One More Chance


De nooit eerder vertoonde videoclip van Michael Jacksons single One More Chance wordt volgende maand eindelijk uitgebracht. Het nummer verscheen in 2003, rond de tijd dat de zanger opnieuw werd beschuldigd van kindermisbruik. Daarop werd besloten de clip niet uit te brengen.
Op de website van de zanger staat dat fans vanaf 22 november alsnog de muziekvideo van One More Chance kunnen bekijken. Dan verschijnt de dvd-boxset Michael Jackson’s Vision met daarop zijn gehele videoclipcollectie, waaronder de clip van One More Chance.

De boxset, met een speelduur van in totaal 4,5 uur, bevat ook de legendarische muziekvideo’s van Thriller en Billie Jean. Tevens is de clip van Black or White, die werd ingekort wegens gewelddadige scènes, in zijn geheel te bekijken. Alle videoclips werden voor de release digitaal opgepoetst.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *