MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Oh Oh Cherso – Op single en DVD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Oh Oh Cherso – Op single en DVD

Gepubliceerd op 11 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.353 ·

Oh Oh Cherso

Oh Oh Cherso – Op single en DVD


Je kon er op wachten: Oh Oh Cherso staat op single. In de introtune van het populaire tv-programma wordt het refrein van het nummer al enkele weken gedraaid. De jongens en meiden van de realityserie Oh Oh Cherso hebben vandaag hun eerste single gelanceerd. Matsoe Matsoe en zijn maten waren maandagmiddag bij de radioshow van Ruud de Wild om hun liedje live te laten horen. De single is een uitgerekte versie van de tv-tune van Oh Oh Cherso, waar bekende one-liners van de acht Hagenezen door heen zitten geweven. Weinig zang, veel oneliners en veel bass. Naast de single komen binnenkort een cd met de hits van Oh Oh Cherso (Afrojack, Parysquad, Inna, Sidney Samson) en een dvd met de complete serie uit. Ook maken de feestbeesten een toer langs grote discotheken in Nederland om de single en zichzelf te promoten én er zijn vergevorderde plannen voor het vervolg Oh Oh Valtho. Den Haag blijft voorlopig de hype.


Oh Oh Cherso

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSqv8Ap7Qac[/youtube]

Harry Jekkers – Oh Oh Den Haag

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IrH2kEhHtPM[/youtube]

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *