MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Bruce Springsteen – The Promise
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bruce Springsteen – The Promise

Gepubliceerd op 10 oktober 2010 in Verwacht · Views: 1.279 ·

Bruce Springsteen - The Promise

Bruce Springsteen – The Promise


Bruce Springsteen ’s The Promise: The Darkness On The Edge Of Town is een luxe boxset met daarin 3 cd’s en 3 dvd’s: Het dubbelalbum The Promise bevat 21 tracks die door Springsteen geschreven zijn in de periode tussen de albums Born To Run en The Darkness On The Edge Of Town. Ook bevat de box een remaster van het oorspronkelijke Darkness On The Edge Of Town. In september ging op het filmfestival van Toronto de documentaire The Promise: The Making Of The Darkness On The Edge Of Town in première. De documentaire vertelt het verhaal over de totstandkoming van The Darkness On The Edge Of Town en bevat bijzondere jamsessie van onder andere Springsteen & Van Zandt. Het oorspronkelijke Darkness album werd in 2009 integraal en zonder publiek uitgevoerd in Paramount Theater, NJ. Deze uitvoering is te zien op een dvd in deze boxset. De derde dvd bevat een live registratie van een concert in Houston in 1978.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *