MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Santana – Guitar Heaven – The Greatest Guitar Classics Of All Time
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Santana – Guitar Heaven – The Greatest Guitar Classics Of All Time

Gepubliceerd op 6 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 1.018 ·

Santana - Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time

Santana – Guitar Heaven – The Greatest Guitar Classics Of All Time


The Greatest Guitar Classics Of All Time, of wel Guitar Heaven, is het nieuwe album van Carlos Santana, met inderdaad legendarische gitaar classics. Carlos Santana heeft een aantal bekende zangers uitgenodigd om de vocalen te verzorgen, o.a. Chris Daughtry op Photograph, Joe Cocker op Little Wing en Chris Cornell op Whole Lotte Love. Het nummer While My Guitar Weeps featuring India Arie en cellist Yo-Yo Ma is een speciale ode aan George Harrison. Op de dvd, getiteld The Making Of Guitar Heaven staat nog niet eerder vertoond materiaal waaronder behind the scenes beelden uit de studio, interviews met de gastvocalisten van het nieuwe album, plus een exclusief interview met Carlos Santana en Clive Davis.

Bandleden die hebben meegewerkt aan dit album zijn Dennis Chambers (drums), Benny Rietveld (bass), Karl Perrazo (timbales), Tommy Anthony (rhythm guitar), Freddie Ravel (keyboard), Andy Vargas (backing vocals), Raul Rekow (congas), Bill Ortiz (trompet) en Jeff Cressman (trombone).

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *