MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Houses – Stay with me – DWDD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Houses – Stay with me – DWDD

Gepubliceerd op 6 oktober 2010 in Media Nieuws · Views: 2.567 ·

Houses - Stay with me - DWDD

Houses – Stay with me – DWDD


Te zien en te horen in het tv programma De Wereld Draait Door, Houses met Stay with me. Houses is een alternatieve rockband uit Amsterdam rondom de in Zwitserland geboren zangeres Ella van der Woude. Wat een leuke band, en wat een mooie heldere stem heeft deze zangeres Ella! Stay with me bouwt zich langzaam en melancholisch op met een vet stevig einde! Dromerige eerste zinnen “I wish I could live in a book, I wish I could be a letter, you would say my name, you would know me well”, met een orgeldeuntje gespeeld door toetsenist Jeroen blijven dat blijft hangen in je hoofd. Stay With Me is een nummer op de EP End of Story EP, het debuut van Houses met daarop helaas dus maar 5 liedjes. De overige 4 tracks op de EP zijn trouwens niet zo lief als Stay With Me, met titels als Suicide en Killing My Best Friend. Gaan we nog veel van horen, Houses met zangeres Ella van der Woude. Een superdebut, hebben die EP (maar hoe te krijgen?)!


Houses – Stay with me en meer …

End Of Story by houses

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *