MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Paul Potts – Cinema Paradiso
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Paul Potts – Cinema Paradiso

Gepubliceerd op 5 oktober 2010 in Verwacht · Views: 1.311 ·

Paul Potts - Cinema Paradiso

Paul Potts – Cinema Paradiso


Paul Potts’ nieuwste album gaat Cinema Paradiso heten en komt begin november uit. Paul Potts ken je natuurlijk nog als de grote ontdekking en verrassing van Britain’s Got Talent van een paar jaar geleden. Dit is het eerste album waar Paul Potts zelf de volledige regie in handen had en dus besloot Potts elf van zijn favoriete filmnummers op te nemen. De bekende Hollywood producer Simon Franglen, die ook verantwoordelijk was voor de soundtracks van Titanic, Moulin Rouge en Avatar, werd ingeschakeld als producer en Potts’ keuze voor de muzikale omlijsting viel op het befaamde City Of Prague Philharmonic Orchestra.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *