MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht The Orb ft. David Gilmour – Metallic Spheres
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Orb ft. David Gilmour – Metallic Spheres

Gepubliceerd op 29 september 2010 in Verwacht · Views: 2.294 ·

The Orb ft. David Gilmour - Metallic Spheres

The Orb ft. David Gilmour – Metallic Spheres


Van The Orb, featuring David Gilmour, verschijnt 8 oktober 2010 het album Metallic Spheres. The Orb werkte al eerder samen met David Gilmour voor een liefdadigheidsproject, waarvoor ze een versie maakte van Chicago van Graham Nash. De samenwerking beviel zo goed, dat ze besloten een volledig album te produceren. Metallic Spheres is ontworpen om in twee delen te beluisteren: de ‘Metallic Side en de ‘Sphere Side’. Een instrumentale mix van verschillende stijlen, verdeeld in 2 tracks van beiden ongeveer 25 minuten. ‘Ambient Music’ is wellicht een goede beschrijving van het album, maar ook het karakteristieke gitaarspel waar Gilmour bij Pink Floyd liefhebbers om bekend staat is duidelijk terug te horen op ‘Metallic Spheres’.


The Orb ft. David Gilmour – Metallic Spheres

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7MGp9x8Vlgw[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *