MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Duffy – Endlessly
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Duffy – Endlessly

Gepubliceerd op 24 september 2010 in Media Nieuws · Views: 2.194 ·

Duffy - Endlessly

Duffy – Endlessly


Endlessly is de titel van het langverwachte nieuwe album van Adele! In november. Twee jaar na de release van haar fenomenale debuut cd 19 is het inderdaad wel tijd voor de opvolger. Geproduceerd door succesproducer Rick Rubin en geïnspireerd door een verbroken relatie en haar liefde voor country. De eerste single van het album is het swingende “Well, Well, Well”. Hiervoor werkte Duffy samen met The Roots. Deze samenwerking haalt het beste uit beide artiesten naar boven. Productiegewijs is het een steengoed nummer en met Duffy’s heerlijke unieke stem ga je natuurlijk nooit de fout in.

 
Tags: ,

Een reactie

  1. corne

    heb het nummer well well well van duffy vandaag gehoord
    kanonne wat een goed nummer zeg daar kun je lekker op uit je dak gaan :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *