MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Alex Roeka – Zachtaardig Vergooid
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alex Roeka – Zachtaardig Vergooid

Gepubliceerd op 22 september 2010 in Media Nieuws · Views: 1.380 ·

Alex Roeka - Zachtaardig Vergooid

Alex Roeka – Zachtaardig Vergooid


Alex Roeka komt met een nieuw album en daarmee met een nieuwe theaterprogramma, ‘Zachtaardig Vergooid’. In première op 11 oktober aanstaande, in De Kleine Komedie te Amsterdam. Het theaterprogramma is een verhaal van liefde en onrust, levenslust en verlangen, waarbij op de achtergrond de tijdgeest meeraast en het verleden krast. Prachtig, een aanrader! We zijn erg benieuwd naar wie Alex Roeka kent, en wat je van zijn muziek vindt. Dus graag je reactie.

Alex Roeka (1955) werd geboren in Ravenstein, Noord Brabant. Na verloop van tijd raakte hij in de muziek verzeild en begon Nederlandstalige songs te schrijven en ermee op te treden. In 1996 verscheen zijn eerste cd Zee Van Onrust. Tegelijkertijd ontdekte hij het theater en kreeg, gebaseerd op de cd, een theaterprogramma gestalte. In 2000 ontving hij voor zijn lied Noem ’T Geen Liefde de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 1999. Vanaf dat moment bleven de cd’s en theaterprogramma’s elkaar met regelmaat opvolgen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *