MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Nationale-Nederlanden – Prestatie Pensioen – Merida
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Nationale-Nederlanden – Prestatie Pensioen – Merida

Gepubliceerd op 20 september 2010 in Muziek in Reclame · Views: 2.470 ·

Nationale-Nederlanden - Prestatie Pensioen

Nationale-Nederlanden – Prestatie Pensioen – Merida


Het wordt gebracht alsof het schokkend wereldnieuws is, Merida is iets vreselijks overkomen. Merida Lens werkt alweer een paar jaar bij een gerenommeerde reisorganisatie. Elke dag gaat ze met plezier naar haar werk en uiteraard is ze veel op pad met groepen die iets van Nederland willen zien. Daar ligt haar uitdaging want Merida houdt van groepen. Ze houdt van de gezelligheid, het zorgen voor, het plezier maken en dat straalt van haar af. Ook privé doet ze veel met groepen vriendinnen. Ze roeit fanatiek en werkt vrijwillig bij een honden uitlaat service. En zo gaat het maar door en door, en dan ineens: Ramp! Merida heeft een collectief pensioen via haar werkgever, en daar houdt ze niet van! Catastrofe! Gelukkig heeft ze een verstandige werkgever, volgens Nationale-Nederlanden dan. Tussen als dit ge-o-ha horen we nog iets van muziek. Meer info hierover is wel welkom.


Nationale-Nederlanden – Prestatie Pensioen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJV2B0TGFRA[/youtube]

 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *