MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Vicky Leandros – Zeitlos
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Vicky Leandros – Zeitlos

Gepubliceerd op 17 september 2010 in Recensies · Views: 6.653 ·

Vicky Leandros - Zeitlos

Vicky Leandros – Zeitlos


Vicky Leandros staat 35 jaar op de bühne, en dat wordt gevierd met een nieuw album, Zeitlos. Zeitlos is een coveralbum met stuk voor stuk Duitstalige bewerkingen van Franse wereldhits. Met uitzondering van het Spaanse nummer Hijo de la luna van Mecano. Bij de Franse hits heeft ze haar oog laten vallen op nummers als L’important c’est la rose van Gilbert Bécaud, J’attendrai dat onder meer door wijlen Dalida is gezongen, Paroles, Paroles van alweer diezelfde Dalida en Alain Delon, Non, je ne regrette rien van Edith Piaf. Als eerste single heeft Vicky gekozen voor Ich sage dir adieu, een bewerking van Françoise Hardy’s klassieker Comment te dire adieu. Het origineel nummer It Hurts To Say Goodbye stamt uit 1954 en werd gezongen door Vera Lynn.

Het wereldberoemde nummer van Dalida en Alain Delon Paroles, Paroles wordt door Vicky omgedoopt in Gerede, Gerede en zingt ze in duet met Ben Becker. Verder staan er 4 nieuwe nummers op deze CD. Vicky zal haar nieuwe album op 25 september voorstellen in het ZDF-programma ‘Willkommen bei Carmen Nebel’. In het voorjaar van 2011 zal het publiek live kunnen kennis maken met Vicky’s jongste repertoire. Dan gaat ze op tournee ter gelegenheid van haar 35-jarig bühnejubileum.

Vicky Leandros – Zeitlos

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NdkTDmVtyqU[/youtube]

Vicky Leandros – Zeitlos

1. Doch ich seh all die Rosen
2. Ich sage dir Adieu
3. Gerede, Gerede (duet met Ben Becker)
4. Wenn du gehst
5. Nur die Liebe zählt
6. Es wär’ gelogen
7. Meine Liebe bleibt
8. Der Mensch in mir
9. Noch einmal
10. Irgendwann
11. Berlin
12. Nein, ich bereue nichts
13. Hijo de la luna

 

5 reacties

  1. Heerlijke nummers, prachtige stem, een uitstekende combinatie.
    Kan niet wachten tot de cd uitkomt en hem in de cd speler kan stoppen.

  2. Een Mooie cd en lekker onderuit op de bank 🙂

  3. gewoon een paar keer horen 🙂

  4. weergaloze goede CD. Een must voor iedere Vicky fan!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *