MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Schradinova – India Lima Oscar Victor Echo You
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Schradinova – India Lima Oscar Victor Echo You

Gepubliceerd op 17 september 2010 in Media Nieuws · Views: 2.766 ·

Schradinova - India Lima Oscar Victor Echo You

Schradinova – India Lima Oscar Victor Echo You


Tijd voor iets nieuws: Schradinova! Janne Schra kennen we vooral als frontvrouw van Room Eleven. Maar, na vier jaar touren, was het tijd geworden om de deur achter Room Eleven dicht te trekken, en dus nu Schradinova. De opvallende stem en teksten van Room Eleven zijn gebleven, maar de sound is anders. Het album ‘India Lima Oscar Victor Echo You’ is vanaf vrijdag 15 oktober verkrijgbaar. De single ‘Glowing’ is vanaf deze week te horen op de radiostations.

Voor dit album werkte Janne samen met producer Johan Lindstrom. Janne: ‘Ik ben heel blij met wat we gemaakt hebben! Johan is nog beter dan ik dacht. Alles klinkt echt, fris en een beetje ongepolijst, precies zoals ik het mooi vind.’ Dat ongepolijste is belangrijk. ‘Tegenwoordig kun je, als je klaar bent met opnemen, elk foutje gladstrijken, zodat het perfect wordt. Maar ik vind zulk soort perfectie helemaal niet interessant. Muziek heeft barstjes nodig, want daar schijnt het licht doorheen.’

Schradinova – Glowing

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hn7jLpsA-N8[/youtube]

Janne Schra – Glowing, live @ Noorderslag 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tBgi4c3NY8w[/youtube]

 

3 reacties

  1. sildenafil generic

    buy sildenafil

  2. non prescription erection pills

    cheapest ed pills

  3. buying ed pills online

    men’s ed pills

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *