MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Bon Jovi – Greatest Hits
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bon Jovi – Greatest Hits

Gepubliceerd op 17 september 2010 in Media Nieuws · Views: 1.837 ·

Bon Jovi - Greatest Hits

Bon Jovi – Greatest Hits


Bon Jovi brengt begin november een Greatest Hits album uit. Bon Jovi Greatest Hits neemt de luisteraar terug in de tijd langs alle wereldwijde megahits en daarna door naar de toekomst met vier splinternieuwe nummers. Naast de standaard edition wordt een ‘Ultimate Collection’ versie uitgebracht, met maar liefst 30-tracks. Naast de 16 tracks van de standaard editie bevat deze versie een tweede CD vol met de favoriete nummers van de fans, waaronder ‘Blaze of Glory’, ‘Blood on Blood’, ‘These Days’ en ‘Keep the Faith’, plus twee andere fonkelnieuwe nummers die niet op de standaard editie staan. Bovendien wordt The Ultimate Collection geleverd met een exclusief boekje ‘Bon Jovi & Nederland’! Dit gratis boekje zal exclusief in Nederland worden geleverd bij de deluxe versie van het Bon Jovi album.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *