MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht James Blunt – Some Kind Of Trouble
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

James Blunt – Some Kind Of Trouble

Gepubliceerd op 13 september 2010 in Verwacht · Views: 1.881 ·

James Blunt - Some Kind Of Trouble

James Blunt – Some Kind Of Trouble


Het derde studioalbum van James Blunt heet Some Kind Of Trouble, en verschijnt 5 november. De eerste single van dit album heet ‘Stay The Night’ en laat een nieuw, fris geluid horen van de Britse zanger. Zijn debuutalbum Back To Bedlam (2005) bracht de hitsingles You’re Beautiful, Goodbye My Lover en Wisemen voort. Op All The Lost Souls is de nummer één airplay hit 1973 te vinden. James Blunt heeft in Nederland drie #1 airplayhits op zijn naam staan, een #1 singlehit, twee top 2 albums en een Platina en Dubbel Platina album. In 2007 werd James Blunt genomineerd voor vijf Grammy’s, waaronder die voor Best New Artist en Record of the Year (voor You’re Beautiful).

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *