MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Soundgarden – Telephantasm
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Soundgarden – Telephantasm

Gepubliceerd op 12 september 2010 in Media Nieuws · Views: 1.476 ·

Soundgarden - Telephantasm

Soundgarden – Telephantasm


Soundgarden is terug! De band rond Chris Cornell komt op 24 september uit met hun eerste verzamel cd: ‘Telephantasm’. Op deze 1CD staan naast hun hits ook 3 niet eerder uitgebrachte tracks waaronder de nieuwe single “Black Rain”. Naast deze standaard 1CD komt er tegelijkertijd ook een 2CD/DVD Deluxe Edition een 3LP en een Limited Superdeluxe Edition. De 2CD/DVD Deluxe Edition bevat 5 niet eerder uitgebrachte tracks en een DVD met 20 clips. Kijk op bol.com voor meer informatie. De Limited Superdeluxe Edition bevat o.a.: de Deluxe Edition, de 3LP in Splatter Colored Vinyl en Litho’s.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *