MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Go Back To The Zoo – Benny Blisto
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Go Back To The Zoo – Benny Blisto

Gepubliceerd op 11 september 2010 in CD/DVD Tip · Views: 1.685 ·

Go Back To The Zoo - Benny Blisto

Go Back To The Zoo – Benny Blisto


Go Back To The Zoo -wat een geweldige naam- is een jonge Nederlandse band die met veel bezieling energieke en pakkende gitaarpop maakt. Go Back To The Zoo is de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door en speelde voor bol.com drie nummers van hun nieuwe cd Benny Blisto. De band wordt ook omarmd door 3FM (serious talent, twee megahits voor Electric en Hey DJ), 3voor12 (Hollandse nieuwe) en Live XS (Local hero). Het debuutalbum Benny Blisto is geïnspireerd door The Strokes, Kings Of Leon en The Libertines en staat vol met pakkende gitaarpop. Go Back To The Zoo is inderdaad zo bijzonder? Of gewoon hele slimme marketing?

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *