MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Syb van der Ploeg – Queen, Freddie Mercury
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Syb van der Ploeg – Queen, Freddie Mercury

Gepubliceerd op 7 september 2010 in Media Nieuws · Views: 2.242 ·

Syb van der Ploeg - Queen, Freddie Mercury

Syb van der Ploeg – Queen, Freddie Mercury


Het was geen toeval dat Syb van der Ploeg in het tv programma De Beste Zangers van Nederland het nummer The Show Must Go On van Queen, Freddie Mercury, deed. De Friese zanger kruipt dit najaar wederom in de huid van Queen-zanger Freddie Mercury. Syb maakt zich op voor wat hij ‘een groot feest’ noemt. Speciaal voor zijn tournee met het Noord Nederlands Orkest zijn de nummers van Queen opnieuw gearrangeerd. Vorig jaar hebben ze een soortgelijk programma met veel succes al eens gedaan in Groningen en Friesland. Nu gaan ze ook naar Breda, Apeldoorn, Gouda, Enschede en Haarlem. De 44-jarige zanger maakt zich ook op voor de comeback van De Kast, de Friese popgroep waarmee hij in de jaren negentig doorbrak.


Syb van der Ploeg – Show Must Go On – Beste Zangers van Nederland

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GdzdUowEmEc[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *