MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Joe Cocker – Hard Knocks
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Joe Cocker – Hard Knocks

Gepubliceerd op 7 september 2010 in Media Nieuws · Views: 1.489 ·

Joe Cocker - Hard Knocks

Joe Cocker – Hard Knocks


Joe Cocker, vanaf oktober ligt Hard Knocks in de winkels! Hard Knocks is de opvolger van Hymn for My Soul uit 2007. Fantastisch, de blueszanger Joe Cocker zingt als vanouds, en gaat ook weer op tournee. Cocker gaat al vier decennia mee, wereldwijd. Een levende legende? Hij heeft ze allemaal meegemaakt Elvis Presley, The Beatles, The Stones, Michael Jackson, en ga zomaar door. Hij is één van de populairste rockartiesten en daarom ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziekwereld. De meeste van zijn albums (21 studio albums en 4 live albums) zijn ondertussen verguld of werden wel bekroond. Hard Knocks’ is geproduceerd door Matt Serletic en telt negen nieuwe nummers en een heruitgave van I Hope, van Dixie Chicks.


Joe Cocker – Hard Knocks

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFc3UhTTXxA[/youtube]


Tracklist
1. Hard Knocks
2. Get On
3. Unforgiven
4. The Fall
5. So It Goes
6. Runaway Train
7. Stay The Same
8. Thankful
9. So
10. I Hope

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *