MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Travie McCoy – Lazarus
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Travie McCoy – Lazarus

Gepubliceerd op 25 augustus 2010 in Verwacht · Views: 1.173 ·

Travie McCoy - Lazarus

Travie McCoy – Lazarus


De zomerse hitsingle Billionaire van Travie McCoy (featuring Bruno Mars) staat al weken in de hoogste regionen van de hitlijsten. Billionaire is de eerste single van het solo debuutalbum Lazarus, dat op 3 september verschijnt. Naast Bruno Mars werkte Travie McCoy voor dit album samen met onder andere Cee Lo Green en T-Pain. Ook heeft hij ook de hulp ingeschakeld van een aantal grote producers: the Stereotypes (Ne-Yo, Mary J. Blige), the Smeezingtons (B.o.B, K’Naan, Flo Rida), Detail (Akon, Lady Gaga), Evan ‘Kid’ Bogart (Adam Labert, Beyonce), Josh Abraham (30 Seconds To Mars) en Lucas Secon (Pixie Lott, Sean Paul, The Cab). Het resultaat is een zeer divers album waarop hiphop-, indie rock- en soulinvloeden te horen zijn.

In iTunes staat het nummer Billionaire al sinds half juli in de top 3 en met de #4 in de single charts en een top 10 airplayhit is de zomerhit voor Travie McCoy een feit. De vocals op ‘Billionaire’ worden verzorgd door Bruno Mars, die onlangs hetzelfde deed voor B.o.B en daarmee een enorme hit scoort met Nothin’ On You.

Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1q8s58mK-Cs[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *