MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Beste Zangers van Nederland – Rene Froger en Jeroen van der Boom – Sun Go Down On Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beste Zangers van Nederland – Rene Froger en Jeroen van der Boom – Sun Go Down On Me

Gepubliceerd op 22 augustus 2010 in Media Nieuws · Views: 2.913 ·

Beste Zangers van Nederland - Rene Froger en Jeroen van der Boom - Sun Go Down On Me

Beste Zangers van Nederland – Rene Froger en Jeroen van der Boom – Sun Go Down On Me


Beste Zangers van Nederland, Rene Froger en Jeroen van der Boom, de helft van de toppers. Don’t Let The Sun Go Down On Me, beetje rommelig maar toch een mooi duet. Natuurlijk van Elton John, Don’t Let The Sun Go Down On Me. Ook George Michael heeft dit een jaar of wat geleden perfect(er) gedaan. Don’t Let the Sun Go Down on Me was de eerste single Elton John’s album Caribou uit 1974. ’t Blijft een geweldig nummer, oa. op zijn Greatest Hits 1970-2002, een dubbel cd met echt al zijn grootste hits.


Beste Zangers van Nederland – Rene Froger en Jeroen van der Boom – Don’t Let The Sun Go Down On Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hjC0_7prmno[/youtube]

George Michael en Elton John – Don’t Let The Sun Go Down On Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbyUzyd_STQ[/youtube]

Elton John – Don’t Let The Sun Go Down On Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b7XnlhIDz1U[/youtube]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *