MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Hollands Got Talent – Megan – At Last – 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hollands Got Talent – Megan – At Last – 2010

Gepubliceerd op 20 augustus 2010 in Media Nieuws · Views: 4.370 ·

Hollands Got Talent - Megan - 2010

Hollands Got Talent – Megan – At Last – 2010


In Hollands Got Talent 20/08 zong de 14 jarige Megan At Last van Etta James. Soms een beetje hard, niet echt een zwoel jazz geluid, maar wat een eigen en mooie sound heeft Megan! Succes in de finale, dachten we, maar wat ontzettend jammer dat ze er toch uit ligt. Dan maar: op naar de volgende tv talentenshow!


Hollands Got Talent – Megan – 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A6y5wWCohFU[/youtube]

Etta James – At Last”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uVI254QGSQ4[/youtube]

 

Een reactie

  1. ruud boskoop

    wat een stem heeft ze dat nummer van pink fenominaal en dan jammer dat ze dat jaz nummer deed had die zangleraar toch iets anders moeten aanraden dan had ze er misschien nog in gezeten en kans gehad om holland got talent te winnen ze was mijn favoriet om te winnen maar zo als ze al zeiden en keken ook toen patricia dat dansende koppel door liet gaan keek Dan ook verbaast had patricia eerst gestemt had hij volgens mij voor megan gestemt ??? jammer maar ik hoop haar nog eens op tv tezien met een eigen nummer in de hitparade op nummer 1

    ruud uit boskoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *