MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Becel – Tijdreis – 50 jaar
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Becel – Tijdreis – 50 jaar

Gepubliceerd op 5 augustus 2010 in Muziek in Reclame · Views: 2.432 ·

Becel - Tijdreis - 50 jaar

Becel – Tijdreis – 50 jaar


De Becel Tijdreis commercial is een hele aardige! Becel beantwoordde in 1960 de vraag uit de medische wereld om een margarine te ontwikkelen die past in een cholesterolverlagend dieet. In de jaren daarna bouwde Becel deze categorie uit. Niet alleen met producten, maar ook met adviezen (stoppen met roken, meer bewegen). Hoog tijd om hier na vijf decennia bij stil te staan, vinden ze zelf. In de commercial zie je niet iemand die stil staat, maar een die er flink de pas in heeft. Wat je ook ziet zijn de autos, huizen, hypes, kleuren en kleding maar ook de walkmans door de jaren heen. Erg mooi! Ook leuke muziek, die gaat wel wat minder mee met de tijd.


Becel – Tijdreis – 50 jaar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_vao6EEqUTo[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *