MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Hollands Got Talent – Delano Vossen – 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hollands Got Talent – Delano Vossen – 2010

Gepubliceerd op 30 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 6.106 ·

Hollands Got Talent - Delano Vossen - 2010

Hollands Got Talent – Delano Vossen – 2010


Over een paar jaar in het concertgebouw? De 19 jarige Delano Vossen liet in Hollands Got Talent 30/7 overtuigend horen dat hij goed piano kan spelen, en componeert bovendien zijn eigen stukken. Bijzonder, zo’n mooi talent!


Hollands Got Talent – Delano Vossen – 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y6G05omL6SA[/youtube]

 

3 reacties

 1. Vish

  Saai Saai Saai…

  Ik heb deze jongen al eens eerder live zien spelen op Wulperhorst te Zeist, Een paar simpele toonladdertjes, standaard-akkoordjes, en dat is het wel zo’n beetje. Ik hoor er in ieder geval niet aan af dat je componist in hart en ziel bent. Vind je zelf van wel?

  Technisch goed, daar hoor je me niet over. En tuurlijk krijg je applaus, de gemiddelde Nederlander klap al erg snel bij wat voor pianostuk dan ook.

  Maar compositie, Nee, hou er alsjeblieft mee op.

  Gr

 2. Vush

  Hij speelt juist geweldig!
  Vish zei: “Een paar simpele toonladdertjes, standaard-akkoordjes, en dat is het wel zo’n beetje.”, Ooit geluisterd naar zijn verhaal?

  Delano ooit eens ontmoet tijdens een optreden in Houten, hij heeft prachtige stukken. Hij maakt ze zelf en hij heeft een eigen stijl, licht pop en licht klassiek. licht pop, daarmee componeert hij. (bestaat uit standaard akkoordjes en simpele toonladdertjes?) Sorry hoor, maar als je daarmee zulke mooie stukken kan maken, moet je wel echt een talent zijn!

  Geweldige pianist! niets op aan te merken! duidelijk invloeden van Wibi Soerjadi!
  I hope he will win this competition!

  Groetjes van een fan uit Houten!

 3. Willy Wonka

  Ik ben het helemaal met Vish eens, het bestaat inderdaad maar uit wat simpele toonladders en akkoorden, als je die gewoon een beetje snel speelt, en je je handen overdreven de lucht in laat gaan, heb je al 90% van het publiek voor je, maar de overige 10%, de mensen die een beetje verstand hebben van muziek, die win je niet met een paar simpele trucs. Ik heb zijn website bekeken, en een paar andere stukken beluisterd, maar die zijn nog slechter. De komende stukken die hij in dit programma gaat spelen, zijn naar mijn verwachting slechter dan slecht, maar ja, het Nederlandse publiek kennende haalt hij toch wel de finale, en met een beetje geluk wint hij dit programma wel, het volk win je namelijk al erg snel, als je stuk een beetje virtuoos lijkt. De jury heeft hij zoiezo al in de pocket, Patricia en Gordon heb je al erg snel voor je, als je er een beetje goed uitziet.
  Hopelijk speelt hij de volgende keren gewoon een klassiek stuk, door een ware componist geschreven, dan pas kunnen we zijn niveau van spelen echt beoordelen

  Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *