MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Jacqueline Govaert – Good Life
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jacqueline Govaert – Good Life

Gepubliceerd op 29 juli 2010 in Verwacht · Views: 3.131 ·

Jacqueline Govaert - Good Life

Jacqueline Govaert – Good Life


Waarom stoppen met Krezip als je solo, Jacqueline Govaert, verder gaat met dezelfde soort muziek? Krezip klonk goed, Jacqueline Govaert klinkt hetzelfde, en dus ook goed. Jacqueline is direct na Krezip begonnen nummers te schrijven voor haar solodebuut, Good Life. Naast de nummers die ze zelf heeft geschreven heeft ze ook samengewerkt met o.a. Alex Callier (Hooverphonic), Joost Zweegers (Novastar), Jan Peter Hoekstra (Krezip) en Tjeerd Bomhof (Voicst). Het album, dat geproduceerd wordt door Alex Callier, is opgenomen in de ICP Studio’s in Brussel.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *