MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Andre Rieu – My African Dream
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Andre Rieu – My African Dream

Gepubliceerd op 29 juli 2010 in CD/DVD Tip · Views: 8.881 ·

Andre Rieu - My African Dream

Andre Rieu – My African Dream


Andre Rieu, My African Dream. Op dubbel dvd de registratie van zijn avontuur in Zuid-Afrika, uiteraard vergezeld van zijn complete Johann Strauss Orkest. Hoe hij het toch elke keer weer voor elkaar krijgt! Het enthousiasme van de concertbezoekers was ook hier weer ongekend, net als in de USA, Australie, Canada, Duitsland, overal eigenlijk. Andre Rieu doet het natuurlijk heel slim door veel lokale artiesten in zijn concerten te betrekken, lokale volksmelodieën te verwerken in zijn muziek en het publiek in de eigen taal aan te spreken. Niets op tegen, alleen maar erg goed. In Zuid-Afrika maakte vooral de Afrikaanse zangeres Kimmy Skota en het kinderkoor van het Houtbaai project uit Bloemfontein grote indruk.

Dit voorjaar werden zijn voorbereidingen op de concerten en hoogtepunten van het concert in Kaapstad uitgezonden door de TROS. Telkens keken meer dan een miljoen mensen en bij de Kaapstaduitzending zelfs 1,5 miljoen mensen. Alles wat uitgezonden is, is nu terug te vinden op My African Dream.

Kimmy Skota – Ave Maria

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ns7G6MSRn6Y[/youtube]

Kimmy Skota – Ave Maria

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ns7G6MSRn6Y[/youtube]

 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *