MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Van Popster Tot Operaster – NCRV
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Van Popster Tot Operaster – NCRV

Gepubliceerd op 25 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 1.758 ·

Van Popster Tot Operaster - NCRV

Van Popster Tot Operaster – NCRV


Het razend populaire Britse programma Popstar to Operastar komt ook op de Nederlandse TV, bij de NCRV en heet Van Popster tot Operaster. Op 28 augustus is er een vooralsnog eenmalige uitzending, in het teken van Oxfam-Novib. Gevestigde namen gaan het proberen als operaster. Aan deze show werken oa. mee Lange Frans, Jenny Arean, Nikki en Loïs Lane. De Wereld Draait Door heeft een tijdje veel aandacht besteed aan dit programma, en met succes dus. Je hoorde toen Ernst Daniël Smid en Martin Buitenhuis. Erg goed!

De artiesten worden bijgestaan door, hoe kan het ook anders, Ernst Daniël Smid. Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam neemt hij de presentatie van Van Popster Tot Operaster voor zijn rekening. Producent Eyeworks kocht de rechten en wilde met de TROS samen de show gaan maken, maar die samenwerking strandde. Nu zendt de NCRV het evenement uit. De NCRV in zijn persbericht: “In een avond die geheel in het teken staat van Oxfam-Novib brengen de bekende zangtalenten een operaklassieker ten gehore voor live-publiek. Ernst Daniel Smid presenteert deze avond vanuit de Stadsschouwburg van Amsterdam en een klassiek orkest begeleidt de kandidaten. Het doel is de jury, bestaande uit operakenners en professionals uit de klassieke muziek, te overtuigen van hun vaardigheden op klassiek gebied.”

Popster tot Operaster – NCRV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=22oVR1EGNzo[/youtube]

DWDD – Ernst Daniël Smid en Martin Buitenhuis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5rLolWralkc[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *