MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Le Tour de France en Chansons – 10 cdbox
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Le Tour de France en Chansons – 10 cdbox

Gepubliceerd op 25 juli 2010 in CD/DVD Tip · Views: 3.311 ·

Le Tour de France en Chansons - 10 cdbox

Le Tour de France en Chansons – 10 cdbox


Nagenieten van de Tour de France, met Le Tour de France en Chansons. Een 10cd-box met 200 Franse chansons uit de periode 1948 tot en met 1957, die de grote etappes extra luister hebben bijgezet en deze glorieuze tijden doen herleven. In totaal 10 cd’s met Franstalige liedjes van o.a. Charles Aznavour, Luis Mariano, Gilbert Becaud, Léo Ferré, Edith Piaf, Yves Montand, Charles Trénet, Yves Montand, Juliette Gréco, Josephine Baker, Mouloudji, Tino Rossi, George Brassens, Catherine Sauvage, Les Compagnons de la Chanson, Jacqueline François, Patachou, André Claveau, Zizi Jeanmaire en Henri Salvador.

Uitgebracht in een luxe box met een prachtig 44-pagina’s tellend boekje met per jaar de belangrijkste hoogtepunten en andere wetenswaardigheden uit de Tour de France in drie talen, met uiteraard uniek beeldmateriaal. Als extra is een speciaal voor deze box gemaakte retro SIMSON bandenplakset toegevoegd, met een sfeervolle Tour de France opdruk.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *