MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Hollands Got Talent – Dansgroep Ill Skill squad – 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hollands Got Talent – Dansgroep Ill Skill squad – 2010

Gepubliceerd op 24 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 7.702 ·

Hollands Got Talent - Dansgroep Ill Skill squad - 2010

Hollands Got Talent – Dansgroep Ill Skill squad – 2010


Snel, leuk, enthousiast, er gebeurt van alles, er is van alles te zien, verrassend! Niet perfect maar wel een super act! Deze Wageningse breakdancers van Ill Skill Squad zijn anders. Ze wonnen ooit de finale van de landelijke talentenjacht ‘Zoete wraak op Kunstbende’, en komen dus niet zomaar uit de lucht vallen. En, met geweldige muziek. Meer info over de muziek is welkom!

Ill Skill Squad is een enthousiaste en creatieve breakdancegroep van zo’n honderd B-boys en B-girls. Een junioren team, een battle team en een showteam waarin de ervaren breakdancers zitten. Het showteam en junior/battle team zijn het gezicht van de squad. De groep heeft inmiddels landelijke bekendheid en won meerdere prijzen. Ze geven regelmatig theatershows, freestyledemonstraties en lessen op diverse locaties in Nederland zoals scholen, buurthuizen, festivals enz. De Ill Skill Squad is in 1999 opgericht en heeft dansers uit Wageningen en omstreke. De groep traint wekelijks in hun eigen Ill Skills ruimte [www.goedinbeeld.com/illskills].
Volg ze op hyves. Meer info over de muziek is ook welkom!

Hollands Got Talent – Dansgroep Ill Skill squad – 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p5YCJPeHxlc[/youtube]

 

3 reacties

  1. Jesper

    Muziek: Mr. Oizo – C.H.I.V.E.R.S. (Ed Banger Records)

  2. Ziggy

    KEIHARDE LIEFDE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *