MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Armin van Buuren – Mirage
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Armin van Buuren – Mirage

Gepubliceerd op 24 juli 2010 in Verwacht · Views: 2.005 ·

Armin van Buuren - Mirage

Armin van Buuren – Mirage


Armin van Buuren, in september verschijnt zijn nieuwe artiesten album: Mirage. Hiervoor heeft Armin samengewerkt met diverse wereldsterren waaronder Guy Chambers (de man achter Robbie Williams), Adam Young (Owl City), Sophie Ellis-Bextor en BT. Daarnaast zal er samenwerking opstaan met Ferry Corsten genaamd Minack. In de 2010 is Armin van Buuren voor de 3de keer gekozen tot de #1 DJ van de wereld! De eerste single Full Focus is op Radio538 in Maak ’t of kraak ‘t, gemaakt met 97,9%.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *