MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Sting – Symphonicities
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sting – Symphonicities

Gepubliceerd op 20 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 1.623 ·

Sting - Symphonicities

Sting – Symphonicities


Het nieuwe album van Sting op het Deutsche Grammophon label ligt nu in de winkel. Het album heeft de titel Symphonicities en bevat een aantal overbekende Sting en Police songs in gloednieuwe symfonische arrangementen, o.a.: Next To You, Englishman In New York, Roxanne en I Hung My Head. Sting wordt op het album begeleid door het Royal Philharmonic Concert Orchestra o.l.v. Steven Mercurio. De arrangementen werden gemaakt door o.a. David Hartley, Vince Mendoza, Steven Mercurio en Bob Sadin. Het album is gemixed door Claudius Mittendorfer (Interpol, Muse, Franz Ferdinand) en Elliot Scheiner (Steely Dan, Fleetwood Mac, Eric Clapton).

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *