MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Tokio Hotel – Humanoid City – Live
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tokio Hotel – Humanoid City – Live

Gepubliceerd op 19 juli 2010 in CD/DVD Tip · Views: 2.135 ·

Tokio Hotel - Humanoid City - Live

Tokio Hotel – Humanoid City – Live


op Humanoid City Live neemt de Duitse band Tokio Hotel hun fans mee op reis naar Humanoid City. Een imposante en futuristische show van de laatste tour van Tokio Hotel is vastgelegd op CD en DVD. Zanger Bill Kaulitz lijkt in de deze show uit een ander universum te komen in een omgeving van bouwkundige constructies, drijvende bruggen, grote vuurballen en felle schijnwerpers. De DVD bevat, naast een extra lange aflevering van Tokio Hotel TV waarop de repetities in London te zien zijn, ook een exclusief kijkje achter de schermen van deze enorme productie. De CD en DVD van ‘Humanoid City Live’ ligt vanaf vrijdag 16 juli in de winkels.


Tokio Hotel – Darkside of the Sun

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ndEeA-cMxWw[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *