MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Stromae – Alors on Danse – Cheese
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Stromae – Alors on Danse – Cheese

Gepubliceerd op 19 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 1.128 ·

Tokio Hotel - Humanoid City - LiveStromae - Alors on Danse - Cheese

Stromae – Alors on Danse – Cheese


Stromae met Alors on Danse, je kunt deze zomer niet om de enorme hit heen. In heel Europa is deze single een grote hit en in Nederland is de single zelfs al Platina. Bekijk hier de beelden van een verraste en blije Stromae. Het debuutalbum van Stromae, getiteld ‘Cheese’, bevat uiteraard de Franstalige nummer 1 hit ‘Alors on Danse’. Het album ‘Cheese’ is nu overal verkrijgbaar.

Stromae (Paul van Haver) is de man achter de zomerhit van 2010, Alors on Danse. Deze single heeft maarliefst 5 weken op nummer 1 in de charts gestaan. De single is enorm veel gedraaid op de Nederlandse radio en krijgt veel aandacht op TMF. Alors on Danse is Radio 538 Dance Smash, Grandslam op Slam FM, FavoRuudSchijf en MTV Must See geweest. Het album bevat 11 tracks.

Stromae – Alors on Danse – Cheese

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-2Eyw-UW4tg[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *