MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Ilse DeLange – Next to Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ilse DeLange – Next to Me

Gepubliceerd op 19 juli 2010 in Verwacht · Views: 2.653 ·

Ilse DeLange - Next to Me

Ilse DeLange – Next to Me


Next to Me, de nieuwe Ilse DeLange komt er aan! Haar laatste album Incredible was een waanzinnig succes en behaalde de dubbel-platina status. De verwachtingen rond de opvolger zijn dan ook hooggespannen. Next to Me is een eight-track album geworden, waarvan de titeltrack de eerste single is. Het album telt dus maar acht tracks, een bewuste keuze. De zangeres wil vaker nieuw materiaal uit gaan brengen; kleinere, goedkopere albums. Die single van Ilse is een paar dagen geleden in premieur gegaan bij verschillende Nederlandse radiostations. Op nexttome.nl kun je een achter de schermen filmpje bekijken, en zie je hoe Ilse de radio stations bij langs gaat. Tot aan albumrelease wordt de site vaak geüpdate.


Ilse DeLange – Next to Me – Teaser van het opname proces in Nashville

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NJtH2iA1xzE[/youtube]

Ilse DeLange – Next to Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZaJXpzWX8Sc[/youtube]

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *