MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Gamma – De nieuwe Gamma. Mooi he?
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Gamma – De nieuwe Gamma. Mooi he?

Gepubliceerd op 19 juli 2010 in Muziek in Reclame · Views: 5.404 ·

De nieuwe Gamma. Mooi he?

Gamma – De nieuwe Gamma. Mooi he?


Gamma heeft afscheid genomen van de bekende klussers Sjaak en Freek-Willem. De nieuwe campagne is gestart met die nieuwe slogan: “Mooi he?” Misschien wel, maar zeker mooi is dat piano muziekje eronder! Meer info is welkom.


Gamma – De nieuwe Gamma. Mooi he?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PIN6xH8-1Oo[/youtube]

 

Een reactie

  1. Gamma en Mooihe.

    Ik kreeg laatst een sms-je van een vriend van mij. Hij attendeerde me op, dat Gamma een nieuw reclame spotje uit gaat brengen tijdens het voetbal finale met een nieuwe slogan “Mooi he” dat wij al gebruiken voor onze activiteiten en waar natuurlijk ook onze bedrijfsnaam op gebaseerd is ( of andersom dan ). Nu kun je heel moeilijk gaan doen natuurlijk of je kan het zien als een stukje promotie voor mooihe in Borne in Overijssel. Oh ja nu nog een link op de website van Gamma naar mooihe en dan is het helemaal goed toch.
    Ik zou zeggen: Gamma naar mooihe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *