MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Voice – RTL4
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Voice – RTL4

Gepubliceerd op 3 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 2.621 ·

The Voice Voice of Holland - RTL4

The Voice – RTL4


RTL 4 komt dit najaar met een nieuwe talentenshow op de vrijdagavond: The Voice of Holland. The Voice is de ultieme zoektocht van vier Nederlandse topartiesten naar nieuwe supertalenten. Dit kunnen zowel soloartiesten als duo’s zijn. De topartiesten zijn: Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen. Vier grote namen uit vier verschillende muziekgenres. Samen met een professioneel team zullen deze vier hun talentvolle pupillen coachen en adviseren, met alle kennis en ervaring die zij bezitten. Ze gaan zelfs mee het podium op om mee te zingen. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé.

De beste deelnemers komen in een team onder aanvoering van een topartiest. Deze topartiesten betrekken op hun beurt weer vrienden uit de Nederlandse muziekwereld bij het klaarstomen van ‘hun’ sterren in spe. Zo gaat John Ewbank, die als componist verantwoordelijk is voor vele successen van Marco Borsato, de muziek voor The Voice schrijven. Degene die deze bijzondere talentenjacht wint, gaat een lange en succesvolle zangcarrière tegemoet. Aldus de site van The Voice, en dat laatste valt nog maar te bezien, weten we inmiddels uit al die andere talenten TV shows.

Wie zingt er in promo 2 en 3 van ong. 0:12 ?

Promo 1 – The Voice – RTL4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZRazEx3yO4[/youtube]

Promo 2 – The Voice – RTL4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k1lrXdfuZf4[/youtube]

Promo 3 – The Voice – RTL4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yyNGzrefAr4[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *