MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Stevie Wonder – North Sea Jazz
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Stevie Wonder – North Sea Jazz

Gepubliceerd op 1 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 1.162 ·

Stevie Wonder - North Sea Jazz

Stevie Wonder – North Sea Jazz


In 2007 was daar eindelijk de terugkeer van Stevie Wonder op het podium, na afwezigheid van bijna 10 jaar mag natuurlijk ook een optreden op North Sea Jazz niet ontbreken van de artiest die geen enkele introductie nodig heeft. Klassieke hits als ‘Signed Sealed, Delivered, I’m Yours’, ‘Superstition’, ‘Higher Ground’, ‘I Wish’, ze zullen allemaal voorbij komen tijdens zijn optreden op North Sea Jazz. Om alvast in de stemming te komen: de eerste officiele live DVD van Stevie Wonder: ‘Live At Last’, opgenomen tijdens ‘A Wonder Summers’ Night tour’ in 2008. Stevie Wonder is de afsluiter op het festival en staat op zondag 11 juli om 22:15 uur in de Nile zaal.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *