MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Matt Dusk – Good News
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Matt Dusk – Good News

Gepubliceerd op 1 juli 2010 in Media Nieuws · Views: 1.530 ·

Matt Dusk - Good News

Matt Dusk – Good News


Na zijn wereldwijde doorbraak met het album Back In Town geeft Matt Dusk het vak van crooner een nieuwe dimensie op het album ‘Good News’. Voor dit album beluisterde hij meer dan duizend liedjes, koos zorgvuldig zijn repertoire, en het eindresultaat is… inderdaad, good news! Een jazzy popsound in de traditie van Michael Bublé, neergezet met swing en souplesse zoals we van Matt gewend zijn. Vrijdag 9 juli is Matt te zien en te horen op het North Sea Jazz Festival om 21:45 uur in de Darling zaal.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *