MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame UNICEF – kind staat 1-0 achter
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

UNICEF – kind staat 1-0 achter

Gepubliceerd op 22 juni 2010 in Muziek in Reclame · Views: 1.265 ·

UNICEF - Veel kinderen staan al vanaf het begin met 1-0 achter

UNICEF – kind staat 1-0 achter


Veel kinderen staan al vanaf hun geboorte op een achterstand. Omdat ze opgroeien temidden van armoede en geweld. UNICEF zet sport in om het leven van deze kinderen te verbeteren. Om van die achterstand ’n voorsprong te maken, werd het Sports For Development-programma ontwikkeld. Treffend in beeld gebracht met deze commercial, de muziek op de achtergrond is ook heel treffend.

Sport helpt kinderen om trauma’s te verwerken en houdt ze weg van drugs en geweld. Sport laat kinderen weer kind zijn. En tijdens het sporten leren ze hoe ze hiv kunnen voorkomen en hoe belangrijk onderwijs is. Zo wordt sport meer dan een spelletje.

In de hele wereld zijn alle ogen gericht op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Wij maken van die gelegenheid gebruik om extra aandacht te vragen voor de 12,7 miljoen kinderen in dit land die in de schaduw van de voetbalstadions opgroeien. Onder extreem moeilijke omstandigheden.

UNICEF – Veel kinderen staan al vanaf het begin met 1-0 achter

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5s2s0k7SjSI[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *