MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Erik Hulzebosch – De leeuw die brult
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Erik Hulzebosch – De leeuw die brult

Gepubliceerd op 15 juni 2010 in Media Nieuws · Views: 4.810 ·

Erik Hulzebosch - De leeuw die brult

Erik Hulzebosch – De leeuw die brult


Erik Hulzebosch, De leeuw die brult! Je houdt het niet voor mogelijk. AC DC’s Thunderstruck moet voor Erik een heuze WK voetbal kraker worden! Niet eens zo heel slecht trouwens. Maar een WK nummer? Meer een nummer voor Bert Heerink, en dat is misschien wel een compliment voor Erik Hulzebosch. Thunderstruck staat op AC DC’s Razor’s Edge. Goed, zeg het maar wat je ervan vindt, wij weten het even niet.


Erik Hulzebosch – De leeuw die brult

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_eZRSXt9SzY[/youtube]

AC/DC – Thunderstruck

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w[/youtube]

 

Een reactie

  1. Ik vind het een geweldig nummer. Was sowieso altijd al “gek” van de originele versie en ik vind niet dat deze door Erik Hulzebos wordt verkracht. Wel lastig mee te zingen, maar aan de andere kant fantastisch om naar te luisteren, omdat er een enorme power vanuit gaat. De melodie kent toch haast iedereen ? Dat is alleen maar een voordeel voor herkenning als we deze ondersteunende muziek toepassen bij ons Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *