MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Guus Meeuwis – Groots met een zachte G 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Guus Meeuwis – Groots met een zachte G 2010

Gepubliceerd op 11 juni 2010 in Verwacht · Views: 1.831 ·

Guus Meeuwis - Groots met een zachte G 2010

Guus Meeuwis – Groots met een zachte G 2010


Het jubileum van de stadionconcerten van Guus Meeuwis! In 2010 is het tijd voor een feest. Niet alleen zit Guus Meeuwis 15 jaar in het vak, ook staat hij voor het 5e opeenvolgende jaar in het stadion met zijn Groots met een zachte G concerten. Om dit te vieren is de concertreeks omgedoopt tot: Groots met een zachte G Uit & Thuis – De Jubileumeditie. De concertreeks Groots met een Zachte G voor 2011 staat alweer aangekondigd. Guus staat in elk geval 17 en 18 juni in het Philips Stadion in Eindhoven, waarschijnlijk volgen er nog wel meer data. De komende dagen is Groots met een Zachte G 2010 al in het stadion van PSV te zien. Groots wordt Gigantisch!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *