MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Beste Zangers Van Nederland – 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beste Zangers Van Nederland – 2010

Gepubliceerd op 7 juni 2010 in Media Nieuws · Views: 2.434 ·

De Beste Zangers Van Nederland

Beste Zangers Van Nederland – 2010


De Beste Zangers Van Nederland 2010, zeven zangers nemen hun intrek in een luxevilla op Ibiza om daar een week lang elkaars repertoire te zingen. Overdag zijn het de beste vrienden, maar ’s avonds barst de concurrentiestrijd los. Deelnemers zijn Rene Froger, Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Jan Dulles, Jamai en Syb van der Ploeg. In elke aflevering gaat één van hen op zoek naar zijn ideale vervanger.

Presentator Victor Reinier, de hoofdrolspeler van Flikken Maastricht, vorig werd het TROS tv programma nog gepresenteerd door Edilia Rombley. We zijn erg benieuwd naar de verrassingen, want die gaan zeker komen. Zoals in 2009 Thomas Berge, met Gordon’s Kon ik nog maar even bij je zijn.

Thomas Berge – Kon ik nog maar even bij je zijn – De Beste Zangers Van Nederland – 2009

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fSVid6jXi3c[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *